RouteReg, rit registratie 

 

De beste hulp voor een rit registratie 

RouteReg is dè app voor het registreren van autoritten voor rit registratie of kilometer declaraties. Met RouteReg is het eenvoudig en leuk om de kilometers te registreren. Door gebruik te maken van GPS Hotspots wordt u genotificeerd zodra u op een bepaalde locatie bent aangekomen, door deze geheugensteun vergeet u nooit meer uw kilometers te registreren. Doordat RouteReg de verwachte kilometerstand berekend op basis van eerder gemaakte routes is het invoeren van een rit super eenvoudig. Dankzij de combinatie van Hotspots en de automatische berekening van de kilometerstand is het mogelijk om met één klik een rit te registreren, alleen de klik op 'Bewaar'!!! 

Cloud synchronisatie & back-up 

Met RouteReg is het ook mogelijk om de kilometer registratie op meerdere iOS apparaten te beheren. Door de Cloud Sync functionaliteit worden super snel alle gegevens gesynchroniseerd met de Cloud. Hierdoor staat altijd een back-up van de rit registratie in de Cloud en op al uw iOS apparaten waarop RouteReg draait. Onderweg registreert u de ritten op uw iPhone en thuisgekomen controleert en beheerd u de ritten op uw iPad. 

Rapportage & Exporteren 

Vanuit RouteReg kunt u eenvoudig een rapport genereren met daarin alle belangrijke gegevens over uw rit registratie. Dit rapport kunt u filteren op datum periode en zoek criteria. Het rapport toont de ritten per auto en geeft zelfs een indicatie bij een niet sluitende registratie. U kunt kiezen uit diverse export mogelijkheden; Verstuur per e-mail, exporteer naar Dropbox of printen naar een AirPrint geschikte printer. Bij zowel e-mail en Dropbox export wordt standaard een csv bestand en een html bestand meegestuurd die u kunt gebruiken in bijvoorbeeld Excel. Ook worden altijd alle export bestanden opgeslagen op het iOS apparaat zelf, deze kunt u via iTunes makkelijk overzetten naar uw computer.

RouteReg voertuig detectie

RouteReg kan een Bluetooth Smart tag gebruiken om uw voertuig te detecteren. Door de Bluetooth Smart tag in uw voertuig te plaatsen kan RouteReg bepalen wanneer u in het voertuig bent en wanneer u deze weer verlaat. Zodra de Bluetooth Smart tag is verbonden zal RouteReg een notificatie genereren met de laatste eindstand en locatie. Bij het verlaten van het voertuig zal RouteReg een route voorstel genereren, zodat u de rit kunt registreren met één druk op een knop! Doordat de notificaties in het notificatie centrum van de iPhone/iPad worden opgeslagen, kunt u deze ook op een later moment verwerken. Voor deze optie is een los aan te schaffen Bluetooth Smart tag noodzakelijk. Voertuig detectie is optioneel en niet noodzakelijk voor het gebruik van RouteReg. 

 

RouteReg instructies -