WorkReg, uren registratie

 

Voor het registreren van al uw werkuren

Met WorkReg kunt u al uw gemaakte werkuren eenvoudig registreren. Naast het registreren van de uren kunt ook uw activiteiten en gebruikte materialen registreren. Tevens kunnen de uren gekoppeld worden aan een relatie en aan een project. WorkReg geeft u altijd een overzicht van de gemaakte uren, totaal uurtarief en totaal materiaal kosten.

Cloud synchronisatie & back-up 

Met WorkReg is het ook mogelijk om de uren registratie op meerdere iOS apparaten te beheren. Door de Cloud Sync functionaliteit worden super snel alle gegevens gesynchroniseerd met de Cloud. Hierdoor staat altijd een back-up van de uren registratie in de Cloud en op al uw iOS apparaten waarop WorkReg draait. Onderweg registreert u de uren op uw iPhone en thuisgekomen controleert en beheerd u de uren op uw iPad. 

Rapportage & Exporteren

Vanuit WorkReg kunt u eenvoudig een rapport genereren met daarin alle belangrijke gegevens over uw uren registratie. Dit rapport kunt u filteren op datum periode, zoek criteria, relatie en project. Het rapport kunt u personaliseren door de kop- & voettekst naar wens aan te passen. U kunt kiezen uit diverse export mogelijkheden; Verstuur per e-mail, exporteer naar Dropbox of printen naar een AirPrint geschikte printer. Bij zowel e-mail en Dropbox export wordt standaard een csv bestand en een html bestand meegestuurd die u kunt gebruiken in bijvoorbeeld Excel. Ook worden altijd alle export bestanden opgeslagen op het iOS apparaat zelf, deze kunt u via iTunes makkelijk overzetten naar uw computer.

 

- WorkReg instructies -